علی فاضلی اظهار كرد: فعالیت كسب وكارهای نوین طی دوسال گذشته مورد بحث زیادی قرار گرفته و بر همین اساس اتاق اصناف معاونتی را برای مدیریت این گروه شكل داده است.
وی عنوان كرد: به دنبال پیگیری های صورت گرفته در این زمینه قرار بر آن شد اتحادیه مستقلی دراین حوزه تشكیل شود كه برای تشكیل چنین اتحادیه ای جلساتی تشكیل شده و در سطح اصناف ودولت پیگیری های لازم صورت گرفته است.
رییس اتاق اصناف ادامه داد: پس از انجام مراحل اولیه، فراخوان عمومی برای ثبت نام و تشكیل هیت مدیره این صنف منتشر شد و بالغ بر ۵۰ واحد دراین عرصه اعلام آمادگی كردند.
اما فاضلی در پاسخ به سوالی در خصوص نگرانی و گلایههای اصناف مختلف برای ایجاد اتحادیه مستقل توضیح داد: ممكن است بخشی از اتحادیهها در این زمینه اظهار نگرانی كنند اما نمیتوان جلوی پیشرفت كار و به ویژه اقداماتی كه به نفع مصرف كننده است را گرفت، به هر صورت ما باید در اتحادیههای مختلف برای بروز شدن شرایط خود اقداماتی صورت دهیم.
وی همچنین گفت: اكنون باید اتحادیه ها در راستای ارائه خدمات نوین حركت كنند و به عنوان مثال تشكیل آژانسهای اینترنتی شاهد این ادعاست. در چنین شرایطی اگر اتحادیه های مختلف اهمال كنند سایرین منتظر نمانده و مطابق با دنیا پیش می روند بر همین اساس لازم است اتحادیه ها پیشرفت روز ر ا در نظر داشته و این نكته را مد نظر داشته باشند كه اتاق اصناف پشتیبان همه اصناف است و نباید كسب وكار نوین را مورد غفلت قرار داد، چرا كه می توان از این فضا برای بهبود كار بهره گرفت.
فاضلی در بخش دیگری از صحبتهای خود عنوان كرد: تمامی این اقدامات در جهت رفاه مصرف كننده صورت میگیرد تا شرایط بهتر ی برای مصرف كنندگان فراهم شود.
وی در پاسخ به این سوال كه بهتر نبود كسبو كارهای اینترنتی در هر حوزه در دل اتحادیه مربوطه جا بگیرند، گفت: دولت به دنبال ایجاد اتحادیه كشوری بود كه بحثهای زیادی در این خصوص انجام شد. ما نیز بر اساس نظام صنفی این مسئله را اعلام كردیم كه اگر قرار است اتحادیه تشكیل شود بایدتحت نظارت اتاق اصناف باشد چراكه برخی میگویند این اتحادیه مستقل از اتحادیه های صنفی در نظر گرفته میشود.
فاضلی در پایان گفت: اكنون تلاش داریم آییننامه مربوط به این اتحادیه به صورت روشن و واضح تدوین شود و بر این باوریم همین كه اجازه ندادیم این اتحادیه از حوزه اصناف خارج شود گام بزرگی بوده است.