فیبرنوری کام کاربران ایرانی را شیرین کرد

فیبرنوری کام کاربران ایرانی را شیرین کرد لینک بگیر: کلان پروژه فیبرنوری منازل و کسب وکارها در سالی که گذشت، با رویکرد دولت چهاردهم بر اساس اتصال کام کاربران بسیاری را در دستیابی به اینترنت پر سرعت ثابت شیرین کرد، بطوریکه برمبنای آخرین آمار اعلام شده هشت میلیون و 227 هزار و 920 نفر تحت پوشش این فناوری قرار گرفته اند که بیان کننده پیشرفت 41 درصدی این کلان پروژه است.


به گزارش لینک بگیر به نقل از ایسنا، کابل های قدیمی که امروزه در منازل برای انتقال دیتای اینترنتی مورد استفاده قرار می گیرند، ظرفیت لازم را برای انتقال با سرعت بالا ندارند و بااینکه شاید به زعم برخی، کاربران عادی اینترنت نیاز به اینترنت با سرعت های چند ده مگابیتی نداشته باشند، اما گسترش فناوری به مرور به این سمت حرکت خواهدنمود و همین مساله لزوم حرکت به سوی فیبر نوری را آشکار کرده است.
به سبب این که در سالهای قبل باتوجه به قابل رقابت و قابل مقایسه بودن کیفیت، سرعت و قیمت ارتباطات سیار نسبت به ارتباطات ثابت که در طول چندین سال هم توسعه پیدا نکرده بود، کاربران انتخاب کردند که در خیلی از بهره برداری های خود از شبکه اینترنت، ارتباطات سیار را بر ارتباطات ثابت ترجیح دهند. با افزایش حجم زیاد کاربران و به تبع آن ترافیک شبکه، کیفیت این نوع از ارتباطات هم کاهش پیدا کرد؛ چون اساساً خاصیت اصلی این ارتباط دسترس پذیری آن (در حرکت و نقاط مختلف) است و مقرر است این فناوری با این خاصیت فقط محدود به استفاده های کم حجم باشد.
کاربران شهرهایی که تحت پوشش این فناوری قرار گرفتند، می توانند تا سرعت های ۱۰۰۰ مگابیت بر ثانیه را تجربه کنند و تمام خدماتی را که از اینترنت انتظار دارند، در این بستر در اختیار داشته باشند. علاوه بر موارد گفته شده فیبرنوری تأخیر پایینی هم دارد و آنهایی که بازیهای آنلاین یا خدمات پزشکی ازراه دور و بصورت کلی مواردی که تأخیر پایین نیاز است، انجام می دهند، می توانند از فیبرنوری بهره گیرند.
همین طور همه کشورهای پیشرفته نیز با شتاب درحال اتصال ساختمان هایشان به فیبر نوری هستند، چون اینترنت ماهواره ای هم نمی تواند سرعت و کیفیت ارتباطی مبتنی بر فیبرنوری را فراهم آورد، بدین سبب با نگاه به این پروژه در اروپا هم همه بسیج شده اند تا سال ۲۰۲۵ به پوشش حداکثری برسند.
بررسی ها و تاکید مسئولان نشان میدهد حوزه ارتباطات ثابت نیاز به توجه ویژه تری دارد، برای اینکه در قیاس با متوسط کشوری هم پایین تر است، بدین سبب زمانی می توان از پوشش مطلوب شبکه ارتباطی صحبت کرد که مشترک احساس رضایت کند.
بگفته مسئولان، جهت تامین پهنای باند سایت های روشن شده و یا درحال انجام ۷۵۳ کیلومتر فیبرنوری در سطح کشور زیربار رفته است؛ با نگاهی بر سایت IRANFTTX می توان دریافت تا حالا هشت میلیون و ۲۲۷ هزار و ۹۲۰ نفر تحت پوشش این فناوری قرار گرفته اند که بیان کننده پیشرفت ۴۱ درصدی این کلان پروژه است.
بااینکه دسترسی به اینترنت با سرعت بالا برای افراد و سازمان ها امروزه بسیار حیاتی و ضروری شده است و نقش بسیار مهمی در زندگی ما ایفا می کند، اما اجرای خیلی از کارها بستگی به سرعت و پایداری اینترنت دارد. همین مورد باعث شده تا اینترنت فیبر نوری به سبب سرعت و کیفیت بالایی که دارد، به یکی از گزینه های محبوب کاربران در سرتاسر جهان تبدیل گردد.

بر این اساس، شرکت مخابرات ایران به عنوان اصلی ترین اپراتور تلفن ثابت و یکی از بازیگران کلیدی در توسعه شبکه فیبر نوری در کشور، گسترده ترین نقش را در این زمینه ایفا می کند. این شرکت با دارا بودن بیشترین سهم از زیرساخت های ارتباطی کشور، نقش محوری در اتصال فیبر نوری به منازل (FTTH) و سازمان ها (FTTB) داشته و طرح های مختلفی را با عنوان شبکه ملی فیبر نوری (FTTH/FTTx) با هدف ارائه اینترنت پرسرعت و پایدار به کاربران خانگی و تجاری درحال اجرا دارد.
مشتریان برای دریافت اینترنت پرسرعت تانوما (FTTH)، می توانند با ورود به سامانه مخابرات من به آدرس my.tci.ir و در لینک تانوما، درخواست تکمیل اطلاعات مورد نیاز را وارد کرده و یا با مراجعه حضوری به نزدیک ترین دفتر امور مشترکین یا مرکز مخابراتی محل سکونت، درخواست خودرا ثبت کنند. همین طور مشتریان می توانند با تماس تلفنی با شماره ۲۰۲۰ طبق دستورالعمل های ارائه شده توسط اپراتور، درخواست خودرا عرضه کنند.
پروژه فیبر نوری منازل و کسب وکارها از گذشته مورد توجه دولت های مختلف بوده و با شروع به کار دولت چهاردهم، سید ستار هاشمی- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- تاکید کرده است این مساله در دولت چهاردهم با تغییر رویکرد بصورت جدی دنبال می شود؛ اتصال مردم و مصرف کنندگان به فیبر نوری باکیفیت و سرعت مناسب ملاک عمل وزارت ارتباطات است.
به گفته ی ایشان، رویکرد گذشته حاکم بر وزارتخانه مبتنی بر این بود که بتوان پوشش یا امکان اتصال را ایجاد کرد که برمبنای تکالیف برنامه هفتم امکان اتصال ۲۰ میلیون پورت فیبر نوری برای وزارت ارتباطات تعیین شده که البته آنها با این تغییر نگاه به سمتی می روند که مشترکین بتوانند بصورت مستقیم از این ظرفیت بهره گیرند.
بررسی های کارشناسی نشان میدهد در برخی از نقاط کشور بواسطه رشد قابل توجهی که در ترافیک شاهد می باشیم، در لایه خدمات سیار با اشباع روبه رو هستیم و باید این مساله را به سوی خدمات ثابت و فیبر نوری هدایت کرد.



منبع:

0.0 / 5
22
1404/01/07
13:32:23
تگهای خبر: آنلاین , اپراتور , ارتباطات , ارتباطات و فناوری اطلاعات
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۱
سئوی سایت با بک لینک دائمی ارزان
linkbegir.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لینك بگیر محفوظ است

لینك بگیر

بک لینک ارزان و رپورتاژ آگهی ، آخرین اخبار و آموزش های سئو و بک لینک را در لینک بگیر دنبال کنید