حل مشکلات فناورانه فوتبال توسط نخبگان عملیاتی تر می شود
به گزارش لینک بگیر، پیرو اعلام آمادگی معاون علمی و فناوری برای رفع مشکلات و مسائل فناورانه حوزه ورزش و فوتبال، نشستی با حضور مدیران معاونت و فدراسیون فوتبال برای تعریف چارچوب همکاریهای مشترک برگزار شد
به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، به دنبال تاکید روح الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری بر لزوم استفاده از توانایی های علمی کشور و پتانسیل های شرکتهای دانش بنیان برای حل مسائل اجتماعی همچون مسائل موجود در ورزش، نشستی با حضور تعدادی از معاونان و مدیران معاونت و مدیران فدراسیون فوتبال برای توافق بر روی چارچوب همکاریهای مشترک برگزار شد.
در این نشست که با حضور مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، محمودی لموکی، معاون حقوقی و مجلس معاونت علمی، ابراهیمی، سرپرست مرکز راهبری ستادهای توسعه اقتصاد دانش بنیان، تاج، رئیس فدراسیون فوتبال و ممبینی، دبیرکل فدراسیون فوتبال در محل فدراسیون برگزار شد، طرفین بر همکاری مشترک در زمینه فوتبال تاکید کردند.
در این جلسه مدیران فدراسیون فوتبال اعلام آمادگی کردند که از توانایی های شرکتهای دانش بنیان در تأمین تجهیزات و امکانات مورد نیاز ورزشکاران بهره برده و زمینه را برای توسعه اقتصاد دانش بنیان در این عرصه و حل مسائل موجود فراهم نمایند.
مدیران معاونت علمی هم اعلام نمودند که خیلی از گره هایی که در مسائل اجتماعی همچون فوتبال وجود دارد به دست فناوران و نوآوران کشور قابل گشایش است و معاونت علمی آماده است وفق دستور معاون علمی رئیس جمهور در این حوزه اقدام نماید.
در این نشست مقرر شد کمیته مشترکی برای آغاز همکاریهای مشترک و پیگیری آن تشکیل گردد و زمینه را برای فعالیت شرکتهای دانش بنیان در حوزه های مورد نیاز فدراسیون همچون چمن هیبرید، لباس های ورزشی نوین، کمک داور ویدیویی و... فراهم آورد.
گفتنی است، روح الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری به تازگی در مصاحبه ای از توانمندی فناوران داخلی برای ساخت تجهیزات مورد استفاده در دنیای ورزش همچون چمن و کمک داور ویدئویی اطلاع داده بود و سپس اظهار داشته بود: «در حاشیه تماشای بازی ایران-اردن، برای ساخت کمک داور ویدئویی و چمن ورزشگاه آزادی در شرکتهای دانش بنیان رسما اعلام آمادگی کردیم.
برای کشوری که توان تصویربرداری ماهواره ای دارد ساخت کمک داور ویدئویی دشوار نیست! با همراهی وزارت ورزش ظرف مدت ۶ماه میتوان این مشکلات را رفع کنند.».
منبع: لینك بگیر
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب