تلاش برای شكستن ركورد قبلی خود؛
چین بدنبال ساخت بزرگترین مزرعه بادی جهان
لینک بگیر: چین می خواهد رکورد خود در حوزه بزرگترین مزرعه بادی جهان را با ساخت یک مزرعه شناور جدید پیش از سال 2025 بشکند که می تواند انرژی بیش از 13 میلیون خانه را تامین کند.
به گزارش لینک بگیر به نقل از ایسنا و به نقل از آی ای، چهاردهمین برنامه پنج ساله شهر چائوژو در استان گوانگدونگ چین هفته گذشته منتشر گردید و برنامه های بلندپروازانه این شهر را برای پروژه ۴۳.۳ گیگاواتی در تنگه تایوان شرح داد. کار بر روی این پروژه پیش از سال ۲۰۲۵ آغاز خواهد شد و به قول مقامات استان گوانگدونگ، این نیروگاه بعد از اتمام، بزرگترین مزرعه بادی جهان لقب خواهد گرفت.
مزرعه بادی ژیوکوان (Jiuquan) در چین که تاسیساتی عظیم با ظرفیت ۲۰ گیگاوات است، هم اکنون بزرگترین مزرعه بادی جهان است. شهری در استان فوجیان در اوایل سالجاری پروژه ای به ارزش ۱ تریلیون یوان (۱۳۸ میلیارد دلار) را پیشنهاد کرد که شامل تولید ۵۰ گیگاوات نیرو از باد دریایی بود.
کشور چین با داشتن بیشتر از ۲۵ درصد از ظرفیت انرژی بادی جهان در انرژی بادی پیشرو است.
تامین انرژی ۱۳ میلیون خانه
این مزرعه ۱۰ کیلومتری که دارای هزاران توربین بادی قوی خواهد بود، بین ۷۵ تا ۱۸۵ کیلومتر دور از ساحل کار خواهد نمود. به علت خصوصیت های توپوگرافی متمایز این منطقه و موقعیت بادخیز آن، توربین های این مزرعه بادی قادر خواهند بود بین ۴۳ تا ۴۹ درصد از مواقع کار کنند که معادل ۳۸۰۰ تا ۴۳۰۰ ساعت در سال است.
یک گیگاوات برابر با یک میلیارد وات است و برای تولید یک گیگاوات برق به ۳ میلیون پنل خورشیدی نیاز است و ۱۰۰ میلیون چراغ LED یا ۳۰۰ هزار خانه معمولی اروپایی می توانند با یک گیگاوات برق، فعالیت کنند.
بر اساس گزارش یورونیوز، ظرفیت ۴۳.۳ گیگاواتی تولید برق تاسیسات جدید چین می تواند برق ۱۳ میلیون خانوار را تأمین کند که برابر با ۴.۳ میلیارد چراغ LED است.
بیش از ۹۹ درصد برق نروژ از نیروگاه های برق آبی با ظرفیت ۳۱ گیگاوات تأمین می شود که در مجموع کمتر از پروژه جدید مزرعه بادی چین است و این یعنی این مزرعه فراساحلی، بزرگتر از مجموع تمام نیروگاه های نروژ خواهد بود.
ظرفیت نیروی باد
مجموع ظرفیت نیروی بادی موجود در خشکی و دریای جهان تا آخر سال ۲۰۲۱ به ۸۳۰ گیگاوات رسیده است که بیشتر از نیمی از این میزان در چین تأمین می شود.
این کشور در طول پنج سال قبل بیشتر از هر کشور دیگری در جهان، مزرعه های بادی فراساحلی نصب کرده است. چین ابرقدرت آرزو دارد تا سال ۲۰۲۵ یک سوم برق خویش را از منابع تجدیدپذیر تأمین کند و هدف دوردستی در رسیدن به انتشار کربن صفر خالص تا سال ۲۰۶۰ دارد.
طبق گزارش آژانس بین المللی انرژی، سال ۲۰۲۱ شاهد افزایش بی سابقه در تولید انرژی بادی بوده ایم؛ با این وجود، رشد قابل توجه و بیشتری برای رسیدن به هدف انتشار کربن صفر خالص مورد نیاز است.
منبع: linkbegir.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب