ضدآفتابی برای زمین

ضدآفتابی برای زمین لینک بگیر: خراسان رضوی دانشمندان موسسه فناوری ماساچوست(MIT) قصد دارند برای مبارزه با تغییرات اقلیمی مانعی بین زمین و خورشید قرار دهند.



به نقل از ساینس، این طرح را تعدادی از محققان این موسسه برای جلوگیری از فجایع بیشتر ناشی از تغییرات اقلیمی پیشنهاد کردند که شامل مجموعه ای از حباب های فضایی غول پیکر به عنوان آفتابگیر است که مانند مانعی بین زمین و خورشید عمل می کند.

این پروژه که با عنوان «حباب های فضایی» به رهبری لابراتوار شهرهای حساس موسسه فناوری ماساچوست اداره می شود، سوال معقولی را مطرح می کند که پاسخی عجیب برای آن ارائه کرده اند؛ اگر میزان تغییرات آب وهوایی از قبل بسیار فراتر رفته، چه چیزی می تواند ناجی وضعیت اضطراری ما باشد؟

این کنسرسیوم آزمایشگاهی و تحقیقاتی در یک بیانیه مطبوعاتی پیشنهاد می دهد یکی از این اقدامات اضطراری شامل چیزی است که آنها «ژئومهندسی خورشیدی» می نامند؛ یک زمینه تحقیقاتی بسیار نظری و مطالعه نشده با هدف انعکاس کسری از نور خورشید که به زمین می رسد.

این فرضیه در اصل ساده و شامل پرتاب فضاپیمایی است که حباب های شفاف بین خورشید و زمین به وجود می آورد.

در این بیانیه آمده، از آنجا که حباب ها می تواند عمدا با شکستن تعادل سطحی خود از بین برود، این امر راهکار مهندسی زمین خورشیدی را کاملا بازگشت پذیر می کند و زباله های فضایی را به میزان قابل توجهی می کاهد.

محققان خاطرنشان کردند: این حباب ها احتمالاً می تواند از یک لایه نازک و شفاف سیلیکون و ماده دیگری ساخته شود و به بهترین وجه در نقطه لاگرانژ بین خورشید و زمین قرار گیرد و اجازه دهد آن در مداری ثابت نسبت به زمین باقی بماند.

در حالی که این مساله کاملا به مفهوم واقعی کلمه امکان پذیر است اما از نظر ریاضیات نیز موضوع بررسی گردید و همانطور که پژوهشگران اشاره کردند، اگر ما ۱.۸ درصد از تابش خورشیدی را پیش از برخورد به سیاره زمین منحرف نماییم، بطور کامل گرمایش جهانی امروز را معکوس خواهیم کرد.

محققان تاکید نمودند این روش به عنوان یک راهکار جامع برای تغییرات آب وهوایی در نظر گرفته نشده بلکه بمنظور تکمیل سایر تلاش ها در کاهش تاثیرات منفی تغییرات آب وهوایی است.

با توجه به این که کوشش های فعلی ما به اندازه کافی برای جلوگیری از فاجعه اقلیمی پیشرو انجام نشده، احتمالاً زمان آن رسیده که خارج از چارچوب فکر نماییم.





منبع:

0.0 / 5
463
1401/03/29
23:30:19
تگهای خبر: تحقیقات , دانش , فناوری , هك
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۵
سئوی سایت با بک لینک دائمی ارزان
linkbegir.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لینك بگیر محفوظ است

لینك بگیر

بک لینک ارزان و رپورتاژ آگهی