تولید پنیر گیاهی با طعم چدار از جلبک!

تولید پنیر گیاهی با طعم چدار از جلبک! به گزارش لینک بگیر دانشمندان ادعا می کنند که موفق به تولید نوعی پنیر گیاهی با طعم واقعی پنیر شده اند.


به گزارش لینک بگیر به نقل از ایسنا و به نقل از دیلی میل، این پنیر که در شرکتی مستقر در سنگاپور ساخته شده است با استفاده از جلبک تولید می شود.
هم اکنون پنیرهای گیاهی در بازار موجود هستند اما طعم آنها محبوبیت چندانی ندارد اما به نقل از سازندگان، این پنیر جدید طعم پنیرهای سنتی را شبیه سازی می کنند و دارای طعمی مشابه پنیر چدار بوده و سرشار از ویتامین های گروه "ب" است.
میتوان این پنیر را برش داد، ذوب کرد و به ساندویچ اضافه کرد.
هم اکنون این پنیر در انگلستان موجود نیست اما شرکت سازنده آن درحال مذاکره با بعضی از شرکتهای بزرگ لبنی در اروپا است.
شرکت "سوفیز بایونوترینتز"(Sophie's BioNutrients) که سازنده این پنیر است در اوایل سالجاری خبر از تولید شیر ریزجلبکی بدون لبنیات و سرشار از پروتئین داد.


پنیر گیاهی این شرکت هم با استفاده از همین شیر ساخته شده است.
"یوجین وانگ"(Eugene Wang) از بنیانگذاران و مدیرعامل شرکت "سوفیز" می گوید: ریزجلبک ها یکی از مغذی ترین منابع روی زمین هستند.
او اضافه کرد: ما امروز یکی دیگر از کاربردهای بالقوه این ریزجلبک ها را نشان دادیم که جایگزینی بدون لاکتوز برای لبنیات است و پروتئین بیشتری نسبت به جایگزین های بدون لبنیات دیگر در خود دارد.
این پنیر گیاهی با استفاده از پودر پروتئین ریزجلبک ها ساخته شده و مقرر است به شکل دو نوع پنیر در دسترس قرار بگیرد. پنیر نیمه سخت مانند چدار و پنیر نرم.
یک انس از این پنیر دو برابر میزان B۱۲ مورد نیاز بدن در طول یک روز را تأمین می کند.


ریزجلبک ها که بعنوان مکمل غذایی برای ماهی ها استفاده می شدند سرشار از آمینواسید، اسیدهای چرب، ویتامین، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هستند. این میکروارگانیسم های فتوسنتز کننده کوچک در آب های شیرین و شور یافت می شوند و هر کدام تنها چند میکرومتر هستند. ریزجلبک ها در راکتورهای زیستی کشت می شوند و منبع نور و دی اکسید کربن ثابتی دارند.
شیر گیاهی این شرکت هم که در ماه مه سالجاری از آن رونمایی گردید با استفاده از پودر پروتئینی ریزجلبک ها تولید می شود.
این پودر با آب همگن می شود و شیری بدون لبنیات تولید می کند که جایگزینی مناسب برای گیاه خواران و افرادی است که گرفتار نارسایی لاکتوز هستند.
به نقل از شرکت سازنده این پنیر، آنها قصد دارند تا در آینده ماست هم تولید کنند و همینطور از این پودر پروتئینی برای تولید گوشت گیاهی، کیک و سایر محصولات بهره ببرند.
به نقل از این شرکت، محصولات بدون لبنیات و گیاهی با عنایت به گسترش تقاضا درحال افزایش هستند.




منبع:

0.0 / 5
578
1400/08/26
23:39:20
تگهای خبر: تولید , دانش , شركت , محصولات
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۴
سئوی سایت با بک لینک دائمی ارزان
linkbegir.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لینك بگیر محفوظ است

لینك بگیر

بک لینک ارزان و رپورتاژ آگهی