بهترین استراتژی های سئو

بهترین استراتژی های سئو اصطلاح رایج جدیدی در بین بازاریاب های دیجیتال بوجود آمده که می گوید سئو (SEO یا بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو) دیگر چیزی نیست که قبلا به آن عادت داشته ایم.


اصطلاح رایج جدیدی در بین بازاریاب های دیجیتال بوجود آمده که می گوید سئو (SEO یا بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو) دیگر چیزی نیست که قبلا به آن عادت داشته ایم.

 

به طور مثال استراتژی سالهای قبلی این بود که برای سئو نباید روی کلمات کلیدی تمرکز کرد. امروزه اکثر کسب و کارها مفاهیم اساسی موتورهای جستجو و مخصوصا گوگل را درک می کنند و به همین دلیل رقابت هر روز سخت تر می شود. با این حال، هنگامی که حرف از توسعه و اجرای یک استراتژی سئو برای کسب و کار به میان می آید، تنها تولید محتوا برای کلمات کلیدی که مشتریان شما در جستجوی آن هستند، دشوار به نظر می رسد که البته این استراتژِی اشتباه است.

 

استراتژیهای سئوی

استراتژیهای SEO فرآیند سازماندهی محتوای وب سایت بر اساس موضوع است، که به موتورهای جستجو مانند گوگل کمک می کند تا در هنگام جستجو، هدف کاربر را درک کنند. با بهینه سازی یک صفحه وب در اطراف موضوعات اول، شما می توانید به خوبی برای کلمات کلیدی طولانی مرتبط با آن موضوع را نیز رتبه بندی کنید.

در ادامه هشت گام برای اطمینان از اینکه تمام کارهای سئوی مدرن را پوشش داده اید مورد بررسی قرار می دهیم. این هشت گام شامل پنج گام سئوی داخلی است و گام ششم که مهمترین گام است به استراتژی خرید بک لینک پرداخته و دو گام آخر بر نظارت و کنترل پیشرفت سئو تاکید دارد.

 

1- لیستی از موضوعات مهم کسب و کارتان بنویسید

می توان کلمات کلیدی را قلب سئو نامید، اما آنها دیگر گام نخست شما برای شروع رشد ارگانیک نیستند. اولین گام شما این است که فهرستی از موضوعاتی را که مایلید از یک ماه تا چند سال دیگر را پوشش دهید، ایجاد کنید.

برای شروع، فهرستی از حدود 10 واژه کوتاه و اصطلاح مربوط به محصول یا سرویس خود را تحلیل و لیست کنید. برای این کار می توانید از Google's keyword tool استفاده کنید تا حجم جستجوی کاربران را شناسایی و تغییراتی را که برای کسب و کار شما مناسب است، بیابید.

می توانید این موضوعات را با کلیدواژه های محبوب کوتاه همانطور که می توانید بگویید مرتبط کنید، اما پست های وبلاگ را به این کلمات کلیدی اختصاص نمی دهید. این کلمات کلیدی در Google اگر فقط شروع به بهینه سازی وب سایت خود را برای جستجو کنید، در رتبه بندی بیش از حد رقابتی است. در یک دقیقه در مورد چگونگی استفاده از این موضوعات صحبت خواهیم کرد.

با استفاده از حجم جستجو و رقابت که اندازه گرفته اید، لیست خود را به 10 تا 15 کلمه کلیدی کوتاه که برای شما اهمیت دارد، محدود کنید. سپس این لیست را به ترتیب اولویت و ارتباط با کسب و کارتان رتبه بندی کنید.

هر یک از این کلمات کلیدی "ستون" نامیده می شود و به عنوان حامی اصلی برای یک "خوشه" بزرگتر کلمات کلیدی طولانی شناخته می شود، که ما را به گام دوم می رساند.

 

2-  فهرستی از کلمات کلیدی طولانی بر اساس موضوعات تهیه کنید

این مرحله جاییست که شما شروع به بهینه سازی صفحات خود برای کلمات کلیدی خاص می کنید. برای هر ستونی که شناسایی کرده اید، از ابزار کلمه کلیدی خود برای شناسایی پنج تا 10 کلیدواژه طولانی برای عمق بخشیدن به کلمه موضوع اصلی، استفاده کنید.

 

 

3- ساخت صفحات برای هر موضوع

هنگامی که بحث وب سایت و رتبه بندی در موتورهای جستجو می شود، تلاش برای کسب رتبه یک برای یک صفحه در چند کلمه کلیدی می تواند غیر ممکن باشد. اما اینجا جایی است که لاستیک به جاده می رسد:

به ازای 10 ستون که در مرحله 1 ارائه شد، برای هر موضوع سطح بالا یک صفحه وب، با استفاده از کلمات کلیدی طولانی که برای هر خوشه در مرحله 2 ساختید، ایجاد کنید. به عنوان مثال برای موضوع یا ستون سئو، می تواند سئو را در بخش های کوتاه سامل کلمات کلیدی، بهینه سازی تصویر، استراتژی سئو و سایر زیرمجموعه ها توضیح دهد. صفحه هر ستون را به عنوان یک جدول محتوا در نظر بگیرید، که در آن خوانندگان مطالبی که در پست های وبلاگ یا سایت توضیح می دهید، به طور مختصر می خوانند. هر صفحه ی وب باید شامل مطالب مرتبط به چشم انداز شما و مشتریانتان باشد و همچنین شامل عکس ها و پیوندهایی به صفحات در سایت شما برای بهبود تجربه کاربر (UX) باشد. در مورد این لینک ها در گام چهارم صحبت خواهیم کرد.

 

 

4- راه اندازی وبلاگ WEBLOG

وبلاگ نویسی می تواند یک راه باور نکردنی برای کسب رتبه در کلمات کلیدی و جذب کاربران به وب سایت شما باشد. ضمنا هر پست وبلاگ یک صفحه وب جدید است که به شما فرصتی جدید برای کسب رتبه در موتورهای جستجو می دهد. اگر کسب و کار شما در حال حاضر یک وبلاگ ندارد، حتما آنرا راه اندازی کنید. این جایی است که شما در مورد هر موضوع جزئی بحث می کنید و شروع به نمایش و ایندکس آن در Google می کنید. وبلاگ شما می تواند در آدرس سایت شما با ادامه /bolg و یا در ساب دامین blog از سایت شما قرار گیرد.

 

همانطور که هر مطلب یا پست وبلاگ را بنویسید و خوشه های خود را پر کنید، باید به سه مورد توجه کنید:

1- ابتدا کلمات کلیدی طولانی خود را بیش از سه یا چهار بار در تمام صفحه قرار ندهید. گوگل دقیقا همانطور که قبلا اشاره شد، کلمات کلیدی را در نظر نمی گیرد. در واقع، نمونه های بسیار زیادی از کلمه کلیدی شما ممکن است یک پرچم قرمز برای موتورهای جستجو باشد که شما دنبال "کلید واژه ها" هستید. این می تواند وب سایت شما را مجازات (پنالتی) کند و رتبه خود را از دست بدهید.

2- دوم، به صفحه ستونی که در این موضوع ایجاد کرده اید بک لینک بدهید. شما می توانید این کار را به صورت تگ در سیستم مدیریت محتوا (CMS) مانند وردپرس یا به عنوان لنگر در متن مقاله انجام دهید .

3- هنگامی که هر پست وبلاگ را منتشر می کنید، از صفحه ستونی که این موضوع زیر آن قرار گرفته به آن پست لینک بدهید.

 

با اتصال هر دو ستون و خوشه به این شیوه، شما به گوگل می گوئید رابطه بین کلمات کلیدی طولانی و موضوع اصلی که شما سعی در کسب رتبه در آن موضوعات دارید وجود دارد.

 

5- هر هفته برای کسب PA یا پیج اتوریتی، یک پست در وبلاگ خود قرار دهید

حتما نباید هر پست وبلاگ یا صفحه ای که شما نوشتید، به یک خوشه موضوع تعلق داشته باشد. همچنین در مورد مباحث مرتبط که مشتریان شما به آن اهمیت می دهند نیز بنویسید، که این از نظر گوگل ارزش زیادی دارد. این به گوگل می گوید که محتوای شما به مباحث اصلی که به سایت خود اضافه کرده اید توجه ویژه دارد.

با در نظر داشتن این توضیح، حداقل یک بار در هفته یک پست جدید در وبلاگ داشته باشید. به خاطر داشته باشید که شما در ابتدا برای مخاطبان خود وبلاگ نویسی می کنید، نه موتورهای جستجو. اطمینان حاصل کنید چیزهایی که مخاطبان و یا مشتریان شما علاقه مند هستند نوشته اید و از کلمات کلیدی مربوط به اندازه کافی استفاده کنید، به این ترتیب مخاطبان شما به آرامی شروع به دیدن و کلیک خواهند کرد.

در نظر داشته باشید که هر موضوع در اهمیت برابر نیست و به عنوان خوشه های شما باید بر اساس نیازهای شرکت شما اولویت شوند. بنابراین، یک لیست از تمام صفحات وب مختلف ایجاد کنید و آنها را رتبه بندی کنید. سپس، برنامه ای را ایجاد کرده و برنامه ای برای کار روی صفحات ایجاد کنید.

لیست خود را بروز و اولویت بندی کنید که چه صفحات وب به شما در دستیابی به اهداف تجاری شما کمک می کند.

 

 

6- نقشه یا پلنی برای خرید بک لینک بنویسید

مدل خوشه موضوعی راهی برای پبشرفت سئوی سایت شما در سال جاریست، اما این تنها راه برای به دست آوردن رتبه بالاتر برای محتوای وب سایت شما از زمانی که ایجاد شده است نیست.

پنج گام اول ما به تاکتیک های سئوی داخل سایت یا On-Page اختصاص یافت. هدف اصلی ساخت بک لینک یا خرید لینک سئوی خارج سایت یا Off-Page است و همچنین یک عامل بسیار مهم در مورد نحوه رتبه بندی صفحات وب شما در موتورهای جستجو است. لینک سازی یا خرید بک لینک چیست؟ فرآیند لینک سازی به معنی جذب لینک های ورودی (که به آن بک لینک گفته می شود) از وب سایتهای دیگر به وبسایت شماست. به عنوان یک قاعده کلی، هرچه وب سایت مبدأ قدرت بیشتری داشته باشد، تاثیر بیشتری بر روی رتبه وب سایتی که به آن بک لینک می دهد می گذارد.

زمان مشخصی را به راه های مختلفی که می توانید لینک های ورودی به وب سایت خود را جذب کنید، اختصاص دهید. کوچکترین قدم در راه لینک سازی اینست که با سایر شرکت های محلی تبادل لینک کنید. چند پست وبلاگ بنویسید و آنها را در توییتر، فیس بوک، و لینکداین به اشتراک بگذارید. با نزدیک شدن به وبلاگ نویسان دیگر برای فرصت های وبلاگ نویسی مهمان، از طریق آن می توانید به وب سایت خود لینک دهید. یکی دیگر از روش های عالی جذب لینک های ورودی این است که از وبلاگ خود برای ارسال مقالات مربوط به رویدادهای کنونی یا اخبار استفاده کنید. به این ترتیب، ممکن است شما از صنعتگران یا وبلاگ نویسان تاثیرگذار دیگر در صنعت خود لینک بگیرید (که البته این در ایران بعید به نظر می رسد).

بهترین و ساده ترین راه در فرایند لینک سازی، خرید بک لینک از سایتهای معتبر و ایرانی است. وب سایت لینک بگیر دات کام برای خرید بک لینک معتبر و مهمتر از آن بک لینک دائمی بهترین گزینه است. این سایت به شما امکان گرفتن بک لینک از 250 وبسایت ایرانی و فعال را در کمتر از سه دقیقه می دهد. شما می توانید به جای صرف زمان زیاد بر روی گرفتن بک لینک از سایر سایتها، به راحتی بک لینک بخرید و زمان ذخیره شده از این راه را بر روی تولید محتوای غنی تر و با کیفیت تر صرف کنید.

 

7- در اخبار و فعالیتهای سئو جستجو کنید

مانند چشم انداز کلی بازاریابی، فضای موتور جستجو همواره در حال تکامل است. استقبال از روندهای جاری و بهترین شیوه ها کار دشواری است، اما منابع آنلاین متعددی وجود دارد که می تواند به شما در کسب اخبار و تغییرات SEO کمک کند که ممکن است بر وب سایت شما و استراتژی سئوی شما تأثیر مثبت بگذارد.

چند منبع برای بررسی معرفی می کنیم:

1- سایت SEOmoz

2- سایت SEOBook

3- سایت لینک بگیر دات کام : بخش آموزش سئو و خدمات رایگان تحلیل سئوی سایت لینک بگیر

 

8- اندازه گیری و پیگیری موفقیت سئو در جستجوگرها

برای سئو باید زمان زیادی را صرف تلاش کنید. اگر نتوانید میوه های کارتان را خوب ببینید، این همه وقت و تلاش سخت تر می شود. معیارهای زیادی وجود دارد که می توانید بطور روزانه، هفتگی یا ماهانه برنامه سئوی خود را پیگیری کنید و موفقیت خود را اندازه گیری کنید.

از آنجا که معیار مورد نظر شما مربوط به ترافیک ارگانیک است (ترافیکی که از یک موتور جستجو داده می شود)، به دنبال یک ابزار باشید که ردیابی هر دو عدد عمومی ترافیک ارگانیک سایتتان و چگونگی وضعیت صفحات سایت در رتبه بندی بر اساس هر کلمه کلیدی طولانی را مقدور سازد. سایت SEMrush یک ابزار گزارش دهی عالی برای این منظور است.

با استفاده از اکسل، Google Sheets یا یک بسته تجزیه و تحلیل وب، یک داشبورد ماهانه ایجاد کنید تا بتوانید بر ترافیک وب سایت خود از جستجوهای ارگانیک ترافیک به وب سایت خود نظارت کنید. همینطور، ردیابی صفحات ایندکس شده، ROI، لینک های ورودی (بک لینک ها)، کلمات کلیدی، و رتبه بندی واقعی در نتایج جستجو (نتایج موتورهای جستجو صفحات) می تواند برای تشخیص موفقیت شما و همچنین شناسایی مناطق فرصت به شما کمک کند.

 

منبع: فردانیوزسئوی سایت در هشت قدم

 

0.0 / 5
827
1400/05/15
15:14:27
تگهای خبر: رپورتاژ , آموزش سئو , آنلاین , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
سئوی سایت با بک لینک دائمی ارزان
linkbegir.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لینك بگیر محفوظ است

لینك بگیر

بک لینک ارزان و رپورتاژ آگهی