مستر كارت

صدور مستر كارت فیزیكی با افتتاح حساب بانكی

صدور مستر كارت فیزیكی با افتتاح حساب بانكی مستر كارت یا به عباتی MasterCard ، یك شركت آمریكایی (چند ملیتی)، یكی از چهار شبكه بزرگ در صنعت پرداخت جهانی و ارائه دهنده خدمات مالی و اعتباری است.


مسترکارت یا به عباتی MasterCard ، یک شرکت آمریکایی (چند ملیتی)، یکی از چهار شبکه بزرگ در صنعت پرداخت جهانی و ارائه دهنده خدمات مالی و اعتباری بوده که با موسساتی در سرتاسر جهان برای ارائه کارت های شبکه پرداخت با برند MasterCard همکاری می کند، برای کسانی که از کارت نقدی (دبیت)، اعتباری و پیش پرداخت برای خرید استفاده می کنند.

اولین نکته ای که باید درباره مستر کارت بدانید این بوده که این شرکت در وهله اول یک پردازنده شبکه پرداخت است. این شبکه پرداخت با موسسات مالی برای صدور کارت های پرداخت MasterCard که منحصراً در شبکه مسترکارت پردازش می شوند، همکاری می کند. این شرکت پس از 2006 به یک شرکت چندین ملیتی تبدیل شد و یکی از اصلی ترین رقیب های مستر کارت از همان ابتدا ویزا کارت بوده است.

مسترکارت (به انگلیسی MasterCard) یک شرکت چند ملیتی و ارائه دهنده خدمات مالی، اعتباری و بانکی است که کار اصلی آن ها انجام فرآیند پرداخت های بین المللی بانکی و همچنین صادر کردن کارت‌ اعتباری بانک ها یا اتحادیه‌ های اعتباری برای کسانی که از کارت دبیت، اعتباری و پیش پرداخت برای خرید استفاده می کنند، است.

در حال حاضر در بیشتر از 200 کشور جهان، می توانید از خدمات شبکه پرداخت مسترکارت استفاده کنید.

تاریخچه مستر کارت

شکل گیری کمپانی مستر کارت با ارائه کارت‌ اعتباری در ابتدای دهه 1960 بود. بانک یونایتد، بانک ملی کروکر، بانک ولز فارگو و کالیفرنیا اولین بانک هایی بودند که کارت‌ اعتباری با این برند صادر کردند

در میانه این دهه اتحادیه ای از چهار بانک بالا با عنوان اتحادیه کارت بین بانکی شکل گرفت. با ورود بانک مارین میدلند نیویورک به این اتحادیه، نام آن به مستر شارژ تغییر نام داد. در اواخر این دهه نیز بانک سیتی نیز به این اتحادیه وارد شد و شبکه کارتی خود با اسم “همه چیز کارت”  را با شبکه مستر شارژ آن زمان ادغام کرد. در ادامه شبکه های پرداخت بریتانیایی نیز به شبکه مستر شارژ پیوستند.

گسترش شبکه پرداخت مستر شارژ

بالاخره در سال 1997 به طور رسمی نام این کارت ها و این شبکه پرداخت بین بانک ها از مستر شارژ به مستر کارت تغییر پیدا کرد.

در سال ادامه مسترکارت یورو پی، یک شبکه پرداخت در اروپا و دیتاکش، شبکه پرداخت بریتانیا را خریداری کرد تا بیش از پیش به بازار سلطه داشته باشد. گسترش این شبکه آمریکایی با راه اندازی بخش خاورمیانه مسترکارت و خرید شرکت استرالیایی پین پوینت همچنان ادامه پیدا کرد.

با فشارهایی که سازمان تجارت جهانی به دولت چین آورد، این کشور آسیایی به مستر کارت اجازه ورود به بازار کشورش را داد.

توضیح مسترکارت (MasterCard) و شبکه های پرداخت

مسترکارت یک تجارت خدمات مالی بوده که در وهله اول درآمد حاصل از هزینه ناخالص دلار (GDV) را ایجاد می کند. کارت های مستر اغلب با لوگو و برند MasterCard صادر می شوند. کارت های کلوز لوپ و یا ریتیل استور معمولاً لوگو ندارند. کارت های اوپن لوپ که در هر نقطه ای از جهان پذیرفته می شوند، اغلب دارای لوگوی مسترکارت هستند تا به تشخیص صلاحیت استفاده از آن کمک کنند.

در سراسر صنعت پرداخت جهانی، چهار پردازنده اصلی کارت پرداخت وجود دارد؛ مسترکارت، ویزا ، امریکن اکسپرس و دیسکاور. هر کدام از این شبکه های پرداخت با انواع موسسات برای ارائه کارت کار می کند.

تمام کارتهای پرداخت الکترونیکی دارای شماره دارنده کارت هستند که با شماره شناسایی صادرکننده (IIN) آغاز می شود. اگر لوگو صادر کننده کارت قابل مشاهده نباشد، IIN می تواند به شناسایی برند کارت کمک کند.

 

شارژ حساب مستر کارت با چه روش‌هایی انجام می‌شود؟ نحوه شارژ 4 نوع مستر کارت

شارژ حساب مستر کارت برای افرادی که قصد انجام معاملات بین‌المللی دارند یا می‌خواهند نسبت به خرید از سایت‌های خارجی اقدام کنند، اهمیت زیادی دارد. مستر کارت یک شرکت باسابقه در صنعت نقل و انتقال بین‌المللی ارز است که پرداخت‌های الکترونیکی را از طریق شبکه خود پردازش می‌کند.

مسترکارت بعد از ویزا به عنوان دومین شبکه پرداخت بزرگ در دنیا شناخته می‌شود و سه نوع کارت شامل مستر کارت اعتباری، دبیت و پری پید ارائه می‌کند.

مستر کارت‌ها‌ توسط موسسات مالی و بانک‌های مختلف صادر می‌شوند. در نتیجه، ویژگی‌ها، امتیازات و نحوه شارژ کردن و برداشت نقدی از موجودی آن‌ها به شرکت صادرکننده بستگی دارد.

در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا با انواع مستر کارت و نحوه شارژ کردن آن‌ها آشنا شوید.

شارژ حساب مستر کارت اعتباری

مستر کارت اعتباری بر اساس میزان حقوق، گردش حساب و سابقه مالی صادر می‌شود و به حسابی که حقوق فرد به آن واریز می‌شود متصل است.

انواع مستر کارت اعتباری شامل استاندارد، ورلد، ورلد الیت، گلد، تیتانیوم و پلاتینوم است که هر کدام بر اساس شرایط خاصی صادر می‌شوند و امتیازها و مزایای مختلفی دارند.

مهم‌ترین مزیت کارت‌های اعتباری این است که حتی اگر موجودی کافی در حساب نداشته باشید، می‌توانید به میزان اعتبارتان خرید کنید یا از دستگاه خودپرداز پول نقد بگیرید.

بعد از واریز شدن حقوق به حساب بانکی، مستر کارت اعتباری شارژ می‌شود و پولی که خرج کرده‌اید به صورت خودکار از حساب‌تان کسر می‌شود‌.

با وجود این، در صورت نیاز می‌توانید با واریز پول به حساب این کارت، میزان اعتبار آن را افزایش دهید.

شارژ حساب مستر کارت دبیت

دبیت کارت یا به اصطلاح کارت نقدی نیز به یک حساب بانکی متصل است ولی برخلاف کارت اعتباری، فقط به اندازه میزان موجودی حساب می‌توانید خرج کنید یا پول نقد بگیرید.

انواع مستر کارت دبیت عبارتند از مستر کارت استاندارد، ورلد، تیتانیوم، مستر کارت گلد، مستر کارت پلاتینوم و مسترو.

از آن جایی که مستر کارت دبیت توسط یک حساب بانکی پشتیبانی می‌شود، روش‌های مختلفی برای شارژ کردن آن وجود دارد.

برای مثال، واریز مستقیم وجه از یک حساب بانکی دیگر، حواله پی پال یا وسترن یونیون و واریز وجه نقد از طریق فروشگاه‌های مجاز رایج‌ترین روش‌های شارژ مستر کارت دبیت محسوب می‌شوند.

شارژ حساب مستر کارت پری پید

کارت‌های پری پید در دو نوع قابل شارژ و غیر قابل شارژ یا به اصطلاح گیفت کارت صادر می‌شوند.

مستر کارت پری پید به هیچ حساب بانکی متصل نیست و فقط به اندازه میزان موجودی برای خرید یا برداشت پول نقد قابل استفاده است.

در صورت اتمام موجودی مستر کارت پری پید قابل شارژ، می‌توانید از طریق چک، انتقال مستقیم پول از یک حساب بانکی یا یک کارت پری پید دیگر یا مراجعه به یکی از شعبه‌های موسسه صادرکننده نسبت به شارژ کردن آن اقدام کنید.

با توجه به شرایط صدور مستر کارت پری پید، امکان دریافت این کارت برای ایرانیان وجود دارد.

 

مستر کارت پری پید بهترین گزینه برای پرداخت هزینه‌ها در سفرهای خارجی است و شما را قادر می‌کند به راحتی از فروشگاه‌های مختلف در بیش از ۲۰۰ کشور دنیا خرید کنید و از دستگاه‌های خودپرداز پول نقد بگیرید.

با وجود این، به دلیل تحریم‌‌‌های مختلفی که علیه ایران اعمال شده است، امکان شارژ مستقیم مستر کارت از طریق حساب بانکی و برداشت نقدی از آن وجود ندارد.

شارژ حساب مستر کارت مجازی

مستر کارت مجازی در حقیقت یک شماره ۱۶ رقمی، یک تاریخ انقضا و یک کد سه رقمی (CVC2) است که امکان خرید آنلاین از سایت‌های خارجی مثل آمازون را برای شما فراهم می‌کند.

بسته به شرکت صادرکننده، روش‌های مختلفی برای شارژ کردن و برداشت موجودی مستر کارت مجازی وجود دارد.

مهم‌ترین تفاوت مستر کارت‌ مجازی با انواع کارت‌های فیزیکی این است که این کارت ماهیت فیزیکی ندارد و در نتیجه نمی‌توانید از آن برای خرید با دستگاه POS یا برداشت پول نقد از دستگاه خودپرداز استفاده کنید.

سخن پایانی

اگر به دنبال یک کارت اعتباری بین‌المللی، حتما اسم مستر کارت به گوشتان خورده است.

مستر کارت در سه نوع اعتباری، دبیت و پری پید صادر می‌شود که هر کدام کاربرد و مزایای خاص خود را دارند.

مستر کارتی که برای ایرانیان صادر می‌شود معمولا از نوع دبیت یا پری پید است که امکان پرداخت با دستگاه POS و خرید آنلاین از سایت‌های خارجی را فراهم می‌کند.

علاوه بر این، با مستر کارت دبیت یا پری پید می‌توانید از دستگاه‌های خودپرداز در بیش از ۲۰۰ کشور دنیا پول نقد برداشت کنید و هر زمان که تمایل داشتید موجودی آن‌ها را با روش دلخواه خود شارژ کنید.

سوکیت با سابقه طولانی در ارائه انواع خدمات مالی بین‌المللی، شارژ حساب و نقد کردن موجودی انواع مستر کارت را در اسرع وقت برای شما انجام می‌دهد.

 

0.0 / 5
1155
1399/12/14
23:04:49
تگهای خبر: رپورتاژ , پردازنده , خدمات , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۲
سئوی سایت با بک لینک دائمی ارزان
linkbegir.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لینك بگیر محفوظ است

لینك بگیر

بک لینک ارزان و رپورتاژ آگهی