شناسایی ایده های بكر با ماراتون برنامه نویسی موبایل

شناسایی ایده های بكر با ماراتون برنامه نویسی موبایل لینك بگیر: تهران-دبیر ششمین جشنواره برنامه نویسی موبایل كشور با اشاره به اینكه ماراتون برنامه نویسی موبایل از 15 الی 17 شهریور ماه امسال در محل دانشگاه صنعتی شریف برگزار می شود، اظهار داشت: این ماراتون به دنبال شناسایی ایده های بكر و پرورش ایده های خلاقانه است.


در دنیای امروز، تلفن همراه بعنوان یكی از ضروریات زندگی بشر به حساب می آید و نیاز به برنامه های كاربردی در این خصوص همه گیر شده است؛ با عنایت به این كه جوانان كشور از استعداد سرشاری در زمینه برنامه نویسی تلفن همراه برخوردار می باشند، لزوم جذب این استعدادها بعنوان یك وظیفه در این صنعت به حساب می آید.
بر همین اساس برگزاری جشنواره هایی همچون برنامه نویسی موبایل كشور می تواند، آموزش رفتارهای صحیح اجتماعی، اقتصادی در حوزه كسب وكارهای نو، لذت حل مساله به شیوه های گوناگون در فرآیندی خلاقانه، پرورش ایده های خلاقانه در حوزه برنامه نویسی تلفن همراه، توجه به رغبت ها و علایق متفاوت دانشجویان و شناسایی توانمندی ها و هدایت استعدادها در حوزه برنامه نویسی را بر عهده بگیرد.
حمیدرضا ربیعی روز شنبه در گفت گو با خبرنگار ایرنا هدف از برگزاری این جشنواره را شناسایی تیم های برنامه نویسی برجسته كشور، شناسایی ایده های بكر و خلاقانه و ورود این تیم ها به بازار كار دانشته و تصریح كرد: این رویداد از معتبرترین مسابقات برنامه نویسی موبایل كشور می باشد و از سال 1392 تا كنون پنج دوره این مسابقات در سطح كشور برگزار شده و تیم های برنامه نویسی متعددی را وارد بازار كار كرده است.
دبیر ششمین ماراتن برنامه نویسی موبایل كشور خاطرنشان كرد: گسترش و ترویج خدمات ارزش افزوده موبایل با رویكرد برنامه های كاربردی و بازی در حوزه تلفن همراه، تقویت وجدان كار، انضباط اجتماعی و كارآفرینی، پشتیبانی از تولید ملی بعنوان یك فعالیت فرهنگی در برابر نمونه های خارجی و گسترش فرهنگ مصرف ایرانی، تولید مسابقات سرگرمی های علمی آموزشی در كشور با رویكرد تولید كسب و كارهای كوچك، تولید خودباوری و اعتماد به نفس در دانشجویان و تقویت هویت ملی و فرهنگی با تاكید بر توانایی های علمی داخلی هم همچون اهداف توسعه ای است كه در این رویداد دنبال خواهد شد.
ربیعی اظهار داشت: خیلی از افرادی كه هم اكنون اسپانسر این جشنواره علمی هستند؛ همان هایی بودند كه در دوره های پیشین صاحب مقام شده اند و همین امر گویای رشد افراد برگزیده این مارتن برنامه نویسی موبایل در كشور است.
وی اضافه كرد: خوشبختانه آمار شركت كنندگان در این جشنواره علمی هر ساله افزایش می یابد و دانش آموزان، دانشجویان و فارغ التحصیلان زیادی از شهرستان های كشور در این ماراتن ثبت نام می كنند.
مدیر آزمایشگاه و مدیر گروه فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی شریف افزود: امیدوارم این حمایت ها كماكان رشد یافته و شاهد پیشرفت روزافزون برنامه نویسان حرفه ای در كشور باشیم.
وی تصریح كرد: بیشتر حمایت ها از سازمان های غیردولتی می گردد و كمتر شاهد حضور ارگان ها و بخش های دولتی برای پشتیبانی از برگزیدگان این جشنواره علمی هستیم.
ربیعی با اشاره به ششمین جشنواره برنامه نویسی موبایل كشور اظهار داشت: شركت كنندگان 48 ساعت فرصت دارند تا نسخه اولیه یك برنامه تلفن همراه در حوزه های مشخص شده توسط كمیته ارتباط با صنعت مسابقه را به تیم داوری تحویل دهند؛ در كل این مدت تیم ها در محل برگزاری رویداد قرنطینه هستند و تیم های داوری و مشاور به صورت كامل بر نحوه عملكرد تیم ها نظارت می كنند.
دبیر ششمین جشنواره برنامه نویسی موبایل كشور اضافه كرد: در آخر تیم های برتر با نظر داور ها به مرحله نهایی راه پیدا میكنند و فرصت دارن تا مجددا برنامه خویش را برای داوران عرضه كنند.
ربیعی با اشاره به اینكه ثبت نام افراد در این جشنواره مجانی است، اضافه كرد: گروه ها در قالب تیم های 2 الی 4 نفره خواهند بود و ثبت نام به صورت اینترنتی و با استفاده از سایت اختصاصی مسابقات انجام خواهد پذیرفت.
علمی**9187**1440


5.0 / 5
5118
1397/05/07
13:17:07
تگهای خبر: برنامه نویسی , تلفن همراه , تولید , علم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۵
سئوی سایت با بک لینک دائمی ارزان
linkbegir.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لینك بگیر محفوظ است

لینك بگیر

بک لینک ارزان و رپورتاژ آگهی