با تلاش پژوهشگران آلمانی صورت گرفت

ابداع جایگزین غیرسمی برای دودهای رنگی

ابداع جایگزین غیرسمی برای دودهای رنگی به گزارش لینك بگیر دانشمندان آلمانی در بررسی جدید خود توانستند جایگزینی غیرسمی برای دودهای رنگی ابداع دهند كه خطری برای سلامت انسان و محیط زیست ندارد.


به گزارش لینک بگیر به نقل از ایسنا و به نقل از فیز، دود رنگی بعنوان یک عنصر دیدنی در رویدادهای عمومی، به طور گسترده به کار می رود اما مواد شیمیایی مورد استفاده برای تولید این دود معمولا سمی هستند. دانشمندان "دانشگاه لودویگ ماکسیمیلیان مونیخ"(LMU)، یک جایگزین ایمن برای دود رنگی سمی عرضه کرده اند.
دود رنگی که هم اکنون یکی از عناصر ضروری در نمایش های آتش بازی به حساب می آید، روشنایی هایی در جو بوجود می آورد و در خیلی از رویدادهای عمومی به کار می آید. علاوه بر این، سیگنال های دود از دیرباز بعنوان یک وسیله ارتباطی در زمینه نظامی مورد استفاده قرار داشته اما تولید دود می تواند اثر سمی هم داشته باشد و به غیر از آلوده کردن محیط زیست، خطری برای سلامت عمومی به خصوص کاربران بی تجربه به شمار برود.
در نتیجه، به حداقل رساندن میزان آسیب به محیط زیست، معیار قابل توجهی برای سازندگان این شکل از مواد آتش زا به حساب می آید. پروفسور "توماس کلاپوتک"(Thomas Klapötke)، سرپرست این پژوهش و همکارانش، برای اولین بار توانسته اند مواد غیرسمی را با موفقیت برای تولید دود رنگی به کار ببرند.
کلاپوتک اظهار داشت: با عنایت به کاربرد روز افزون دود رنگی در زمینه های گوناگون، حالا عرضه بمب های دودزای ایمن، مهم تر از همیشه است.
پژوهشگران تلاش دارند در این پژوهش که با حمایت "وزارت دفاع آمریکا"(USDOD) و شرکت "EXPLOSIA" انجام می شود، جایگزین های غیرسمی برای موادی عرضه کنند که برای تولید بمب های دودزا به کار می روند.
واکنش میان عنصر بنیادین فرمول متداول ساخت بمب دودزا و مواد آلی که رنگ را فراهم می کنند، به تولید ترکیباتی منجر می شود که سرطان زا هستند. کلاپوتک و همکارانش در این فرمول جدید، به جای پتاسیم کلرات، از مواد غیرسمی حاوی نیتروژن استفاده کردند که با رنگ های آلی ترکیب شده اند.
کلاپوتک اضافه کرد: موادی که ما عرضه کرده ایم، مشکلات مربوط به محیط زیست را حل می کنند. این مواد، عملکردی شبیه به آفتاب پرست دارند و می توانند طیف گسترده ای از رنگ ها همچون سفید، قرمز، بنفش، زرد، سبز و آبی را تولید کنند.
این پژوهش، در مجله "Angewandte Chemie" به چاپ رسید.




منبع:

5.0 / 5
2499
1399/03/26
15:27:58
تگهای خبر: تولید , دانش , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۳
سئوی سایت با بک لینک دائمی ارزان
linkbegir.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لینك بگیر محفوظ است

لینك بگیر

بک لینک ارزان و رپورتاژ آگهی