كاشت ایمپلنت در مغز راهی برای رهایی از نابینایی

كاشت ایمپلنت در مغز راهی برای رهایی از نابینایی لینك بگیر: پژوهشگران ˮدانشگاه میگوئل هرناندز د الچهˮ(University of Miguel Hernandez de Elche) اسپانیا در مطالعه اخیرشان ایمپلنت نوینی برای نابینایان توسعه داده اند كه به صورت مستقیم در مغز كاشته می شود.


به گزارش لینك بگیر به نقل از ایسنا، پژوهشگران و دانشمندان بر روی درمان، فن آوری و ایده های مختلفی كار كرده اند تا به نابینایان كمك كنند تا زندگی جدیدی را آغاز كنند و بتوانند جهان را ببینند. حالا به لطف پژوهشگران دانشگاه میگوئل هرناندز دی الچه در اسپانیا ممكنست نابینایان بتوانند در آینده بینایی خودرا به دست آورند. دانشمندان ایمپلنت جدیدی به وجود آورده اند كه مستقیماً به مغز متصل می شوند و به افراد نابینا اجازه می دهند بینایی اولیه خودرا به دست آورند.
"برنادتا گومز"(Bernadeta Gómez) شخصی است كه بیشتر از ۱۵ سال كاملاً نابینا بوده است. او تابحال نمی توانست نور و ساختارها را ببیند اما حالا به لطف این ایمپلنت جدید موفق به تشخیص خطوط سیاه رنگی بر روی یك صفحه كاغذ سفید شد.
وی چندی قبل هنگامی كه موافقت خودرا جهت شركت در تحقیق "ادواردو فرناندز"(Eduardo Fernandez) مهندس مغز و اعصاب "دانشگاه میگوئل هرناندز د الچه" اعلام نمود آنها انجام آزمایشات را شروع كردند. گومز طی مدت شش ماه از كاشت ایمپلنت مذكور و با انجام ازمایشاتی در مغزش توانست خطوط سیاه رنگی بر روی یك صفحه كاغذ سفید و برخی اشكالات هندسی را تشخیص دهد.
برای این كار عینك ویژه ای برای این زن طراحی شده كه مجهز به یك دوربین كوچك برای دریافت تصاویر زنده است. این دوربین به یك كامپیوتر متصل می شود و از این طریق تصاویر به سیگنال الكترونیكی مبدل می شدند. داده های یاد شده بوسیله كابل به ایمپلنت نصب شده در پشت جمجمه این زن منتقل می شدند.
ایمپلنت مذكور دارای ۱۰۰ الكترود است كه داده ها را برای درك و تجزیه و تحلیل توسط مغز به پشت آن منتقل می كنند. این روش به گومز كمك كرد تا تصاویر و حروف نصب شده بر روی سقف محل آزمایش را ببیند.
آنچه رویكرد فرناندز را بسیار هیجان انگیز می كند این است كه توسط این روش آنها می توانند روزنه امیدی در دل تقریباً ۳۶ میلیون نابینای جهان ایجاد كنند.
فرناندز اظهار داشت: برنادتا نخستین بیمار ما بود، اما طی دو سال آینده ما در پنج فرد نابینا كاشت ایمپلنت انجام خواهیم داد. ما آزمایشات مشابهی را در حیوانات انجام داده بودیم اما یك گربه یا میمون نمی تواند آنچه را كه می بیند توضیح دهد.




منبع:

5.0 / 5
4611
1398/11/20
00:02:09
تگهای خبر: دانش , دوربین , شركت , كامپیوتر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
سئوی سایت با بک لینک دائمی ارزان
linkbegir.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لینك بگیر محفوظ است

لینك بگیر

بک لینک ارزان و رپورتاژ آگهی