فرصت سازی كسب و كار در فولاد مباركه اصفهان
به گزارش لینك بگیر رویداد فرصت سازی كسب و كار در مسائل صنعتی، از جانب شركت فولاد مباركه اصفهان و با همكاری مشترك پارك علم و فناوری دانشگاه تهران و انجمن مهندسی مواد و متالورژی ایران برگزار می گردد.
به گزارش لینك بگیر به نقل از ایسنا، امروزه تولید و مصرف فولاد، یكی از شاخصهای اصلی توسعه یافتگی كشورها و جوامع بشمار می آید. حضور صنعت فولاد در یك منطقه بر فرایند توسعه، فرهنگ، سطح دانش، اشتغال زایی، رشد تكنولوژی، خطوط تولید، پشتیبانی های فنی و مهندسی، پژوهش، آموزش و تجارت آن منطقه تأثیر بسزایی دارد.
زندگی روزمره بشر با فولاد آمیخته شده و صنایع فولاد در سازندگی، بازسازی و توسعه كشور سهم مهمی را ایفا می كنند. با این وجود همواره با گسترش این صنعت چالش هایی هم پدید خواهد آمد كه مرتفع ساختن آنها سبب رونق هرچه بیشتر این صنعت و درنهایت كشور خواهد شد.
در همین راستا و برای یافتن تیم های حل مسأله برای چالش ها و موضوعات حال و آتی شركت فولاد مباركه اصفهان، با همكاری مشترك پارك علم و فناوری دانشگاه تهران و انجمن مهندسی مواد و متالورژی ایران، هم زمان با هشتمین كنفرانس و نمایشگاه بین المللی مهندسی مواد و متالورژی ایران (Imat) برنامه ای ویژه با مبحث «فرصت سازی كسب و كار در مسائل صنعتی» برگزار می شود.
این برنامه در سه گام جوانه، جهش و جذب برگزار می گردد كه حالا و در تاریخ ۱۵ تا ۱۷ مهرماه و هم زمان با كنفرانس و نمایشگاه بین المللی مهندسی مواد و متالورژی ایران (Imat)، گام نخست خود یعنی جوانه را اجرا می كند.
جوانه، با بیان چالش های صنعت فولاد با تعریف دقیق، صحه گذاری و اعتبارسنجی مسائل به دنبال یافتن تیم های حل مسأله و ایده های خلاقانه است. در این برنامه بعد از دریافت راهكارهای پیشنهادی هر تیم و عرضه مشاوره به ایشان، فرصتی جهت عرضه طرح ها در اختیار تیم ها قرار داده خواهد شد و بر مبنای نتایج داوری نهایی تیم های منتخب علاوه بر دریافت جایزه می توانند در برنامه حمایتی مشترك شركت فولاد مباركه اصفهان و پارك علم و فناوری دانشگاه(جهش) شركت نمایند و نمونه محصول خویش را بوجود آورده و یا توسعه دهند.
ایجاد ارزش افزوده بیشتر برای ضایعات سنگ آهنی ناحیه آهن سازی فولاد مباركه، تولید كلسیم آلومینات Pre Melted برای واحد فولادسازی، تولید ماده Anti Form جهت سرباره پفكی واحد فولادسازی از موضوعات مربوط به چالش های توافق شده با خطوط تولید فولاد مباركه است.
از دیگر موضوعات می توان به ایجاد ارزش افزوده برای لجن خطوط نورد سرد، ایجاد ارزش افزوده برای اكسیدآهن موجود در خروجی بازیابی واحد اسیدشویی، بازیابی قلع از ضایعات ورق های قلع اندود و لجن خط قلع اندود و بازیابی روی از سرباره حوضچه روی خط گالوانیزه اشاره نمود.
علاقه مندان تشكیل تیم كه دارای ایده و طرح با هدف مرتفع ساختن چالش های بیان شده هستند، می توانند جهت ثبت نام به لینك http: //utstpark.ir/imatfoolad/ مراجعه نموده و اطلاعات مربوط به تیم و طرح های خویش را وارد كنند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب